Atunci cand o persoana a murit si ai decis sa apelezi la o firma de pompe funebre, ar trebui sa stii si ce anume sa intrebi. Iata care sunt intrebarile cele mai relevante.

Cat costa inmormantarea?

Preturile pentru serviciile oferite de firma de pompe funebre depind de dorintele si / sau posibilitatile clientului. De asemenea, pretul depinde de modelul sicriului, ceremonii, transportul decedatului, floristica si alte servicii conexe.

Oferiti pachete sociale, optiuni de ingropare sau incinerare bugetare?

Firma de pompe funebre va incerca sa iti ofere cele mai bune oportunitati pe baza capacitatilor si dorintelor tale. Suna la numarul afisat pe site,  pentru a putea discuta toate detaliile in mod individual.

Este posibil sa se transporte decedatul intr-o alta tara?

Firma de pompe funebre ar trebui sa asigure transportul pentru decedat si in acest sens, sa pregateasca o  lista completa a documentelor legate de transport.

Pot sa comand un monument funerar pentru cel decedat?

Daca firma de pompe funebre este responsabila pentru implementarea completa a intregii liste de lucrari si echipamente – inclusiv instalarea de monumente si pietre funerare, atunci se poate face comanda pentru un monument funerar.  De asemenea, poti sa comanzi materiale suplimentare (garduri, banci etc.)

Se ofera reduceri pensionarilor sau persoanelor defavorizate?

Pentru aceasta categorie de persoane, firma de pompe funebre ar trebui sa aiba dezvoltata o oferta speciala,  incercand sa gaseasca cea mai buna oferta pentru situatia ta.

Ce ne puteti oferi?

Firma de pompe funebre ofera mai multe optiuni pentru inmormantarea decedatului. Cele mai importante sunt:

  • Incinerarea
  • Exhumarea
  • Repatrierea (Transportul catre o alta tara)
  • Inmormantarea conform ritului tuturor denominatiilor si religiilor cunoscute
  • Posibilitatea inmormantarii intr-un cimitir privat.

Ce reduceri de pret oferiti?

Firma de pompe funebre incearca in mod constant sa-si intalneasca clientii si sa ofere o varietate de reduceri si beneficii, bazate pe nevoile si situatia financiara a clientului. Suna la numarul afisat pe site si ti se va oferi cu siguranta cea mai avantajoasa optiune pentru situatia ta.

Se poate aranja si pomana de dupa inmormantare?

Firma funerara  ofera o varietate de optiuni pentru pomeni, in functie de dorintele si oportunitatile geografice ale clientilor. Pomenile pot fi tinute atat la locul de resedinta, cat si la restaurant sau in sali special amenajate in acest sens.

Care este pretul unui sicriu?

Preturile depind de tipul de lemn, disponibilitatea accesoriilor, materialul selectat si multi alti factori. Vedeti mai multe detalii aici.

Ce tip de sicriu ma sfatuiti sa aleg?

La alegerea unui sicriu, trebuie sa tii cont de structura materialului, fiabilitate (de exemplu modelele decorative de pe capacul sicriului). Unele firme de pompe funebre ofera capacitatea de a vizualiza optiuni pentru sicrie, capacitatea de a inlocui sicriul anterior selectat cu altul din aceeasi categorie de pret. Fireste, pentru produsele achizitionate se poate oferi si o garantie de calitate.