Casa Funerara Blaj isi extinde activitatea si in jud. Ilfov.

Servicii Funerare Ilfov

Cu o experienta relevanta  de peste 10 ani in domeniul funerar, acoperim nu doar capitala, ci si localitatile din jurul sau, din jud. Ilfov.

Acest lucru inseamna:

– ca dispunem de autospeciale suficiente care pot face fata mai multor solicitari

– personal specializat, calificat, care va raspunde promt cererilor de organizare evenimente funerare

– o gama foarte larga de sicrie, cruci si alte produse funerare, o buna parte din ele fiind pe stoc si livrandu-se in doar cateva ore

– o colectie extinsa de servicii funerare. Practic la noi veti gasi raspuns pentru orice detaliu sau solicitare de ordin funerar. Ne ocupam de un eveniment funerar de la A la Z.

– ca oferim garantia celor mai bune produse si servicii funerare.

Servicii funerare Ilfov

Indiferent de localitatea unde are loc decesul pe raza judetului Ilfov noi putem interveni in foarte scurt timp pentru a organiza cele necesare pentru evenimentul funerar.

In plus, daca decesul are loc in azile, case de ingrijire batrani, ospicii sau clinici in jud. Ilfov, ne vom deplasa pana la acea adresa pentru ridicarea corpului neinsufletit si vom realiza in continuare toate operatiunile necesare, conform cerintelor dumneavoastra.

SUNĂ ACUM 24/24 la numerele de telefon: 0764 690 865 / 0766 207 837.

Pentru ca serviciile noastre funerare se extind inclusiv in jud. Ilfov, acest lucru inseamna o flexibilitate mai mare pentru familiile persoanelor decedate care ne contacteaza. De exemplu:

– asiguram transport funerar de la o adresa din Bucuresti la o capela sau cimitir din Ilfov

– asiguram transport funerar de la o adresa din Ilfov la o capela din capitala si apoi la un cimitir din Ilfov

– de asemnea, asiguram transport cu microbuze speciale pentru cei care vor participa la slujba de inmormantare, indiferent daca aceasta are loc in Bucuresti sau in jud. Ilfov.

Pentru ca oferim servicii funerare Ilfov de o buna perioada de timp, ne puteti solicita ajutorul cu mare incredere. Ajungem la adresa in cel mai scurt timp, chiar daca este o localitate din Ilfov. Va consiliem cu tot ceea ce este necesar pentru organizare servici funerare impecabile.